Pretraži

,,SVE PARE ĆU DA DAM NA TARU“: Sha se pohvalio bogatstvom, a evo šta je bivša rekla o njemu

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos.TV

Jelena je istakla da je Sha prošao dosta toga u životu i podelila sa ostalima pojedine detalje o njemu.

  • Nenad koga ja poznajem je osoba koja je prošla dosta toga u životu, osoba kojoj nije ništa servirano na tacnu. Znao je da ceni to što je imao i to što ima je grdno zaradio. Ovde se ponaša kao da sve što je stekao da mu je servirano i sad on deli tako za džabe – rekla je ona i dodala:

  • Moje mišljenje, sliku koju je on stvorio o sebi. Ne znam koliko smem detalja iz spoljnog sveta da iznosim.Ona se dotakla i njegove veze sa Tarom Simov, koju je započeo u rijalitiju.

  • Ja opet kažem, ne ulazim u njegovu vezu i kakva je njegova Tara. Samo kažem šta ona budi u njemu i kakvo ponašanje se ovde pokazuje i kako on ispada. On je osoba koja poštuje starije. Ovaj Nenad koga mi gledamo unutra, ne pričam o ljubavnim odnosima, on je staloženiji i drugačiji, napolju ima poštovanja prema starijima, zna lepo da se ponaša i priča i ceni to što zaradi – kazala je i zaključila:

  • On nije imao, sve je sam uradio, a sada će sve da potroši zbog devojke.

Sha je potom progovorio o Tari, koja mu je ponovo pustila balone i na taj način poručila da ga čeka, ali i o trošenju novca.

  • Ja kada bih vama ispričao koliko sam srećan zbog ovoga što je danas uradila. Vas se ne tiče gde ću da trošim svoje pare, ja ću za nju sve pare da dam ako treba – otkrio je reper.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz