Pretraži

„SVE OVO NAJVIŠE JE DOTAKLO MOJU MAJKU“: Sara Tkd iskreno o situaciji u kojoj se našla

Showbiz
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, Sara nam je otkrila da se ništa posebno ne dešava u njenom životu trenutno, osim što je poslednjih 15 dana u medijima zbog "haosa" koji se dogodio, a o čemu je tačno reč možete pročitati OVDE.



Ekipa IDJTV portala za početak je pitala Saru kako se ona oseća povodom cele situacije i kako se nosi sa kritikama.

Ja sam odlično, baš dobro. Nije bitno šta se kaže već ko kaže. Apsolutno nikad u životu me nisu doticali komentari tog tipa. Jednostavno ne vidim ih, ne čitam ih, i ako pročitam to je uglavnom neki lažan profil tako da apsolutno se ne opterećujem, već gledam te pozitivne komentare i mogu da kažem da velika većina mi je poslala poruke podrške i na mojoj su strani – bila je iskrena Sara.

S obzirom na to da ona ne krije da joj je porodica najveća podrška. Pa je jednom prilikom istakla da joj najviše oko snimanja pomažu brat, sestra, ali i roditelji. Pitali smo je koliko joj znači podrška roditelja, i kako se oni osećaju povodom trenutne situacije.

– Roditelji su mene usmerili. Tata je u privatnom poslu tako da s te strane može da se organizuje s vremenom, mama inače radi sa decom i ona zna kako sve to funkcioniše, i ona je dosta emotivna i dosta emotivno proživljava i moj život, sestre i brata. Ova situacija je na neki način najviše nju dotakla i stalno čita komentare iako joj stalno govorim da to ne radi, ali ja se super držim – otkrila je ona.

Detaljnije o ovoj temi možete ispratiti već sutra u 18 časova u emisji IDJHOT. Voditeljka Danica Nikolić ugostila je Saru gde su razgovarale upravo o ovom događaju, pored toga možete videti i stav UkiQ i Barbi Afrike o istoj ovog temi, kao i anketu u kojoj su učestvovali naši sugrađani.

Pored Sare koja je gošća u studiju, imaćete prilike da vidite i priloge sa Dunjom Janović, Kijom Kockar i  Nucciem. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz