Pretraži

„SVE NEKI PROBLEMI“: Coach-evi sabrali utiske na polovini treće audicije, Nataša podigla standarde, Relja se nada da će ga neko oduvati

News
0
Foto: IDJTV

S obzirom na to da je prošle godine pobedu odnela Amna Ajlabegović, takmičarka iz Reljinog tima, čini se da je on sada vrlo pažljiv sa odlukom da dodeli veto nekom takmičaru.



Podsetimo, veto je novo pravilo ove godine, a on garantuje žiriju da će takmičar kome su ga dodelili, ukoliko prođe u top 12, biti u njihovom timu.

Nisam iskoristio veto. Imao sam jednog kandidata prvi dan za kog sam se razmišljao, ali sam mislio da je prerano, a verovatno će sad biti prekasno za veto. Ali na kraju, mislim da svako ko vredi će doći dokle treba da dođe i bez mog veta. 

Nataša je nakon druge audicije podigla svoje standarde, te je od današnjih kandidata očekivala više.

Da nismo standard malo podigli, pa kao tražiš spektakl, tražiš da te neko zakuca. Svi imaju tremu, svi nešto ne čuju dobro, sve neki problemi – rekla je ona.

Relja je potom otkrio kako je to raditi sa Natašom i kako se uklopila u žiri.

Sa Natašom je za sada vrlo prijatno. Previše ima ona i iskustva i kredibiliteta i svačeg nečeg što je potrebno nama i ovom šou i ja se baš radujem da je ona tu sa nama i baš sam srećan.

Pratite treću i poslednju audiciju druge sezone live na IDJVideos.TV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News