Pretraži

,,SVE NEKAKO DOĐE SPONTANO“: Relja i Nucci otkrili kako je došlo do zajedničke saradnje (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Relja i Nucci nedavno su izbacili pesmu "Zovite doktore" koja je za samo 24h prikupila preko milion pregleda i zauzela vodeće mesto na trending listi na jutubu.

Naša ekipa našla se na snimanju njihovog spota, i tom prilikom otkrili su nam i kako je došlo do ove saradnje.

Mi se već neko vreme znamo, meni je kul njegova muzika, njemu moja, par puta smo zablejali, videli se. U nekom momentu smo pričali možda da odradimo neku stvar, onda smo se nalazili par puta, slušali neke matrice, i onda je on dao neki dosta zanimljiv predlog u kom je to smeru moglo da ode. Zapravo kada je čuo jedan moj demo ga je podsetilo na nešto što sam radio ranije, onda je on bio u fazonu ajde ako ćemo ranije da bude najkomercijalnije i skroz autentično i onda smo dobili neku fuziju zvuka od ranije ovog zvuka od danas i tako je nastala pesma – istakao je Relja.
 Relja iza sebe ima vrlo uspešnu karijeru, ali i dosta muzičkih saradnji sa svojim kolegama, međutim do sada nije sarađivao sa mlađim izvođačima sa muzičke scene, pa nam je otkrio i zašto se odlučio za Nuccija.

Pa nekako sve što sam radio i sa Devitom, Rastom, evo sad s njim, sve nekako dođe spontano. Da mi ne odgovara njegova muzika ili senzibilitet toga što on radi, ne bi radio sa njim. Sviđa mi se to što radi, i našli smo način da koliko smo različiti budemo kompatibilni – rekao je Relja.

A i zna se da ja nisam neki duetlija, ni ne jurim za duetima, sve što sam do sad uradio došlo je prirodno kao i ovo, i meni je na prvu ruku delovalo nespojivo, ali kad se spojilo meni je bilo vrh – dodao je Nucci.

Kako je bilo na snimanju spota, ali i šta su nam još zanimljivo otkrili, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHOT.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz