Pretraži

,,SVE MOJE ŽELJE OTIŠLE SU S DIVNOM“: Jelena Karleuša otvorila dušu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je poznata po tome što je jedna od retkih pevačica sa estrade koja nema dlake na jeziku i koja uvek pokušava da skrene pažnju javnosti na probleme u društvu, međutim, retko kada je do sada otvoreno govorila o svom privatnom životu. Iako je istakla da je zbog celokupne situacije, u njenom domu izostala praznična atmosfera, pokloni nisu, te su njene devojčice dobile ono što su i poželele, a to je putovanje, za koje je bio zaslužan njihov otac Duško, ali i novi mobilni telefoni, koje su dobile od majke Jelene. 

S obzirom na to da novogodišnje želje nisu bile problem za njene naslednice, Karleuša je bila malo skromnija, te otkrila da su njene želje bile vezane isključivo za jednu osobu, ali da je sada situacija drugačija.

  • Sve moje želje otišle su s Divnom. Nemam nijednu želju, sem da nastavim da radim svoj posao onako kako znam – izjavila je ona. 

Takođe, dotakla se i teme novog albuma, koji njena publika očekuje već duži niz godina, a koji je prvobitno trebalo da bude izdat ove kalendarske godine. 

  • Album je gotov, sve pesme su skupljene i čekamo pravi momenat da uzletimo. A kada se konačno ova zver oslobodi, ni na muzičkoj sceni ništa više neće biti isto – poručila je Jelena. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz