Pretraži

„SVE JE SAVRŠENO, NE MRDA“: Nikolija progovorila o estetskim korekcijama koje je imala

Showbiz
0
Instagram/printscreen

Estestka hirurgija je postala deo svakdonevnog života i nešto što konstatno možemo da vidimo kako u javnosti tako i na društvenim mrežama.



Mnoge poznate ličnosti ne dele tačno sta su operisale i odbijaju o tome da pričaju, dok one hrabrije javno govore o tome.

Jedna od njih je i Nikolija, koja ne krije da je imala estetske korekcije.

Sada je iznenadila kada je na društvenim mrežama objavila snimak na kome pozira bez trunke šminke, a ono što su mnogi primetili da na njenom čelu i području oko očiju nema nijedne bore, a Nikolija je priznala da je uradila botoks.

– Idem jednom ili dvaput godišnje i više nema potrebe. Okej, popusti botoks, ali lice mi je bukvalno savršeno – istakla je pevačica u svojoj objavi, a onda otkrila i da je istetovirala obrve i usne.

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

 

– Bukvalno je sve savršeno, ne mrda, nema potrebe da dolazim na korekciju sigurno još dve godine – kazala je Nikolija.

Pevačica je inače nedavno pričala o estetskim zahvatima, te priznala da se zbog nekih korekcija kaje.

  • Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga – priznala je pevačica tada u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz