Pretraži

,,SVE JE NA VIŠEM NIVOU“: Luna Đogani otkrila kakav joj je život u braku (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Luna se ove godine udala svog izabranika Marka Miljkovića, te je pojedine interesovalo šta misli o životu u braku i kako im je.

– U braku mi se ništa specijalno nije promenilo, sem što imamo taj papir i što smo se zakleli pred Bogom i postali kao jedno. Marko i ja imamo isti odnos, isti život kao što smo imali pre toga – rekla je ona.



Đoganijeva se osvrnula na njihovu naslednicu Miu.

– Sad imamo i dete, naravno sve je to na nekom višem nivou i lepše i jače i bolje. Brak kao brak, ništa se specijalno nije promenilo od dana kada smo bili samo momak i devojka – objasnila je pevačica.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je Luna odgovorila na ostala pitanja: "Da li će uskoro neka pesma?", "Da li je umorna i neispavana?", "Da li ju je kod Marka privuklo to što su ga želele mnoge žene?", "Koliko dece planira da ima?", Da li je ikad pomislila da će se kockice ovako sklopiti?", "Šta misli o onima koji je ne vole, lažu, izmišljaju i izbacuju frustraciju zbog svog ličnog nezadovoljstva?", "Da li se boji karme zbog svojih dela i sebičnosti?" i "Koji savet bi dala parovima koji su javne ličnosti i trpe pritisak novinara i javnosti?" 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz