Pretraži

,,SVE JE LEPO“: Angelina ekskluzivno za IDJTV progovorila o svom ljubavnom životu, ali i o ulasku u rijaliti

Showbiz
0
Photo: Instagram/ angellina_official_

Sa njom smo provelili kakvo je stanje kada je njen ljubavni život u pitanju, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci u IDJHOT-u otkrila da je zaljubljena, ali da taj odnos još uvek nije definisan.   • Sve je lepo. Funkcioniše, da kucnem u drvo. Level up-ovala sam – našalila se Angellina, a na pitanje da li je dotični izabranik sada i zvanično dečko, ona je odgovorila: 

  • Pa, možda. Polako, lepo je, a kada bude trebalo da se zna, ja ću to da kažem

U jednim medijima su se pojavile i informacije da Angelina ulazi u rijaliti, a mi smo odmah proverili da li ima istine u tome. 

  • Ako mi obezbede milionče, ključ od gajbe na plaži, neki helikopterčić ili možda mini aviončić da prevezem i svoje pse i studio, to je u sklopu moje gajbice, da. Stvarno. Sve može, samo ovo da mi obezbede, jer to mi je finiš, cilj. 

Nakon što se našalila, otkrila nam je i da li je do sada dobila ponudu za ovu vrstu programa: 

  • Nisam, ma ne. Šalim se, gde bih ja bre ušla, ne bih mogla da izdržim. Mislim da je stvarno teško i da stvarno treba da budeš spreman za tako nešto. Ali neki ,,Survivor" – idem – jasna je bila pevačica. 

Kako su Angellinini saradnici govorili o njoj, ali i šta je pevačica još rekla za naše kamere, možete pogledati u novom izdanju IDJHOT emisije u ponedeljak, tačno u podne, kada je zakazana Youtube premijera emisije. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz