Pretraži

„SVE JE LAKŠE KADA TI NEKO VERUJE“: Darko Dimitrov o ulozi IDJCouch-a i izazovima u tom poslu (VIDEO)

News
0
Photo: Daniel Joveski

IDJCouch Darko Dimitrov je makedonski producent, tekstopisac i aranžer koji je osvojio simpatije publike svojom mirnoćom i pozitivnom energijom.



 – Muziku volim od kad znam za sebe, iz takve sam porodice – ponosno je istakao Darko i dodao da su u njegovoj porodici svi bili muzičari.

Poznati producent je od samog početka znao da ne želi da bude eksponiran u javnosti, ali je njegova želja uvek bila da pomaže i motiviše pevače/ice da prave dobru i kvalitetnu muziku.

Darko priznaje da su mu najveći izazovi u poslu bili novi talenti, a sada ima priliku da radi sa budućim mladim zvezdama u IDJShow-u.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

 – Moj zadatak je da ljudima sa kojima radim olakšam posao u želji da pokažu svoj maksimum – istakao je muzičar i dodao da želi da svakog oslobodi straha i da u njegovom studiju bude prava radna atmosfera.

Darko smatra da kod svakog takmičara mora da pronađe slabu tačku ili prednost, koju će da nadograđuje vremenom, ali da bi to pronašao za njega je najbitnija iskrenost.

 – Sve je bolje i lakše kada ti neko veruje – rekao je producent.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV


Njegov najveći zadatak u ovom show-u je da se takmičarima predstavi kao osoba od poverenja i  da pomogne ljudima da vide koliko zaista mogu. 

Njegova poruka za kandidate je jednostavna i glasi:

 – Budite to što jeste, nemojte da publika oseti da glumite – zaključio je IDJCouch.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News