Pretraži

SVE JE KRENULO PO ZLU: Britni Spirs ostaje bez svog tima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Kako američki mediji prenose, to će se nepovoljno odraziti na pevačicu, koja naredno ročište ima zakazano krajem meseca.

Sem Imgam, advokat koji je zastupao Britni u poslednjih 13 godina, podneo je zahtev za razrešenje dužnosti, budući da je veoma razočaran iskazom Spirsove na poslednjem ročištu.Ona je, navodno, slagala da je advokat nije obavestio o tome da u svakom momentu može da podnese zahtev za obustavljanje starateljstva koje roditelji imaju nad njenim finansijama i privatnim odlukama.

Sem je, kako se navodi, uvek obaveštavao pevačicu o svim opcijama koje ima, ali je ona odbijala da preduzme bilo kakav korak.

Osim toga, Britni je napustio i menadžer Leri Rudolf koga je, navodno, isprovociralo to što je Spirsova na sudu izjavila da ju je forsirao da ide na turneju protiv njene volje, dok on, između ostalog, zapravo poseduje čitav niz privatnih prepiski u kojima ga ona praktično preklinje da ima koncerte i nastupa pred obožavaocima.

Kako piše TMZ, u narednim danima će ostavke podneti još nekolicina članova tima pevačice, kao i da će svi oni na sudu izneti dokaze koji pobijaju sve njene tvrdnje da su učestvovali u tome da joj "naprave pakao od života".

Podsetimo, Britni je na sudu izjavila da bi svi njeni saradnici, kao i članovi porodice, trebalo da završe iza rešetaka zbog onoga što su joj priredili u proteklih 13 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz