Pretraži

SVE JE IZNENADILA: Evo šta je Zendeja uradila prvi put posle sedam godina

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/zendaya

Međutim, mnogi nisu svesni pevačkog talenta koji ovi glumica poseduje, a koji je pokazala još u tinejdžerskim godinama u Dizniju.



Zato je pravo iznenađenje nastupilo na Koačeli ovog vikenda kada se Zendeja pojavila kao specijalni gost tokom nastupa Lavirinta. Njeno ime nije bilo navedeno na spisku izvođača, te je njen izlazak na scenu izazvao delirijum među posetiocima.

Ona je uživo otpevala pesmu koja je saundtrek za drugu sezonu planetarno popularne serije u kojoj Zendeja igra glavnu ulogu, "Euforije", a potom je sa pevačem Lavirintom izvela još jednu pesmu.

Prema pisanju američkih medija ovo je prvi put nakon sedam godina da se Zendeja popela na pozornicu kao muzički izvođač. Ona je pokupila gromoglasan aplauz i izazvala opšte oduševljenje, te su se na društvenim mrežama mogli pročitati komentari da glumica definitivno treba da obnovi i muzičku karijeru.

Foto: Instagram printscreen/zendaya

Foto: Instagram printscreen/zendaya

Nakon nastupa, Zendeja se na svom Instagramu zahvalila Lavirintu na pozivu i što joj je omogućio najlepši prostor za ponovni izlazak na pozornicu.

Srce mi je toliko prepravljeno da vam ne mogu dovoljno zahvaliti za ljubav koju sam primila večeras, sve moje brige su nestale. Tako sam zahvalna – napisala je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz