Pretraži

SVE JE FALŠ: Marija Šerifović oplela po influenserima

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Ona trenutno boravi u Americi, jer je shvatila da joj nedostaju nastupi, a kako kaže, tamo je organizovanije nego u našoj državi i razne manifestacije su dozvoljene.Ovo izlaganje na Instagramu je posvetila Influenserima, ili "wannabe influenserima"  koji reklamiraju razne proizvode na toj društvenoj mreži. Tom prilikom ona je izjavila:

  • Molim vas prestanite da se blamirate i da reklamirate falš patike po Instagramu, aman. Jete, kako mogu, sve je falš. Ceo život. Kompletna postavka života je falš. Ovome, da se razumemo, nisu tema brendirane stvari. Obožavam pamučne majice od dva evra i jeftine sive trenerke. Falš torbe, falš haljine, falš majice, falš farmerke. Život je falš, frajer je falš, riba je falš, život je falš, osmeh je falš. Sve je falš jete. Ali ustvari tim ljudima se treba diviti. Uato što oni imaju upornost i neviđenu volju da budu nešto što, ok ne mogu svi biti, ali to je ta želja, ona je stvarno fantastična. 

Na kraju izlaganja je rekla da ne želi da otkrije kome je prozivka upućena, a na osnovu izrečenog, možemo da zaključimo da je u pitanju osoba koja je i te kako poznata javnosti.

-Samo mi je užasno žao što nikada nećete saznati ko me je naterao na ovu spikicu – završila je ona.

Screenshot: Instagram/ serifovic

Screenshot: Instagram/ serifovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz