Pretraži

SVE DOK NE BUDE DEČAK: Muž Mie Borisavljević najavio treću trudnoću

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević očekuje drugo dete sa pevačem Bojanom Grujićem, a poznati par već ima ćerku Emu, međutim, na iznenađenje mnogih pevačica je otkrila da drugo dete sada nije bilo u prvom planu.– Venčanje nije bio ozbiljan plan. Negde smo u planu imali da imamo drugo dete, ali kasnije. Rekla sam da mi je Ema dovoljna, ali sestra ili brat znači mnogo. Mnogo sam radila 2019. godine, nastupala i pevala. Nadala sam se da će dete doći kasnije. Moji planovi su išli drugim tokom, ali dogodilo se – započela je pevačica, pa otkrila da li će i sa drugom ćerkom nastupati:

  • Nastupala sam sa Emom do kraja trećeg meseca, to izaziva neprijatnosti zbog gledanja i odmeravanja. Imala sam ja snage, toga nije nestajalo, ali posle četvrtog meseca se nisam osećala lepo na bini. Rekla sam da u drugoj trudnoći neću pevati. Nisam htela ništa da radim na silu. Mislila sam da ću sada biti lenja trudnica, ali smo započeli novi biznis, radi se o fitnesu. Žene su poludele i ja sada radim više nego ikad. Sad na poslu mogu da budem u helankama. Klijenti me ne zagledaju i mnogo se bolje osećam dok radim. I jedna i druga trudnoća su mi aktivne – priča Borisavljevićeva.

Borisavljevićeva je istakla da je neizmerno srećna što će imati dve devojčice, ali i da se u ulozi majke dečaka ne bi snašla, dok je njen izabranik supruzi najavio i treću trudnoću, sve dok ne dobiju dečaka.

– Svi komentarišu da ja kao da nisam trudna. Nemam zahteve, Bojan kaže da se više umaram, ali sve ostalo – ne bi ni znali da sam trudna i da se ne vidi stomak. Možda neke trudnice koriste svojih pet minuta, a meni je lakše da mislim da sve mogu. Ja sam baš želela da bude devojčica, a Bojan da bude dečak. Dve devojčice su neraskidiva i posebna veza. Starija sestra bi uvek bila iznad, pričam što ne znam, time sam se vodila. Bojan se u momentu razočarao, rekao mi je da se radujem i da ću biti treći put trudna. Ja sebe ne vidim kao majku dečaka, iskrena sam, mislim da se ne bih snašla. Znam šta je meni falilo, kako treba, kako ne, dečaci su mi naporni – govori Mia, ali je po pitanju imena za drugu naslednicu ostala tajanstvena.

– Sada smo nešto razmišljali. Ja sam imala san da ću roditi devojčicu i sada ima ime koje mi je odgovaralo. Mnogo je rano, ali može sve da se promeni. Neću da otkrijem jer je pitanje da li će tako da ostane. Kada sam rekla niko nije rekao da je katastrofa i rekli su svi da je lepo. Nije starinsko, a nije ni moderno – završila je Mia.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz