Pretraži

„SVE ĆU PODELITI SA VAMA“: Kikina majka i dalje traži istinu o smrti njene ćerke (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Kristina Kika Djukic. fp

Naime, jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić preminula je u noći između 8. i 9. decembra prošle godine, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. 



Iako su najpre kružile priče da je počinila samoubistvo, te da policija nije pronašla dokaze zbog kojih bi mogla da pokrene krivičnu prijavu protiv neke osobe, Kikina majka uverena je da to nije prava istina.

Nataša je objavila snimak u kojem se obraća Kikinim fanovima i svima onima koji joj pružaju podršku u ovom teškom periodu, a video prati pesma "Divljeg kestena" – "Kristina, gde si sad".

  • Ogromno hvala svima koji mi pružaju podršku u pronalaženju istine. Još 8. februara sam obećala da vas neću ostaviti u tišini i stojim iza toga, a sve što budem saznala ću podeliti sa vama. Onaj mali broj ljudi koji ostavlja negativne komentare – biće blokiran – upozorila je ona i dodala:

Kika je svojom dobrotom i poštenjem zaslužila ovu borbu i mi ćemo u njoj istrajati – poručila je odlučno za kraj Nataša koja je i nešto ranije objavila da će uskoro snimiti jedan širi video u kojem će izneti svoj stav po pitanju ovog, još uvek nerazjašnjenog slučaja smrti njene ćerke Kristine Kike Đukić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz