Pretraži

,,ŠVARCENGER MI JE BIO IDOL“: Aleksandar Radojičić iskreno o početku karijere (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

– Počeo sam da se bavim glumom jer sam gledao filmove Arnolda Švarcenegera kao klinac i njemu dugujem svu zahvalnost za ono što sam sada – rekao je on, pa nastavio:

– Šalim se naravno, ali zbog njega sam počeo da se bavim glumom.



Aleksandar je takođe istakao da mu je najdraži projekat koji je radio "Montevideo", gde je tumačio čuvenog fudbalera kog su zvali Balerina.

– Neku šestinu života mi je oduzeo, proveo sam dosta i lepih i teških momenata sa tim ljudima, upoznao sam ljude sa kojima se i dan danas družim. I dan danas volim da pogledam "Montevideo" – kazao je glumac.

Pogledajte novi "One on one" i saznajte kako je glumac odgovorio na ostala pitanja: "Njegova mana koja ga najviše nervira?", "Da nije glumac, šta bi bio?", "Koji lik kojeg je igrao do sada je najsličniji njemu?", "Njegova najveća neostvarena želja?", "Šta ga najviše privlači kod devojaka i šta ona mora da ima da bi ga zavela?", "Da li ima devojku?", "Da li je previše ljubomoran kada je u vezi?", "Da li se nekada potukao za Zvezdinoj utakmici?" i "Da li planira da se bavi još nekim javnim poslom?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz