Pretraži

,,SVAĐE NIJE NI BILO“: Sajsi MC progovorila o saradnji sa Jelenom Karleušom

Showbiz
0
Photo: IDJTV
  • Svađe nije ni bilo zato što ja nisam nikad davala nikakve izjave osim "neke pesme nikad ne polete" – priznala je reperka našem novinaru Marku Srejiću.

Sajsi je istakla da se neke saradnje nikad ne dogode.

  • To je sve deo ovog posla i svi koji se bave ovim poslom to znaju – objasnila je reperka, koja je pre više od nedelju dana bila označena na storiju Karleušinog saradnika Zorana Birtaševića, koji je podelio snimak iz studija.


Reperka nije želela da govori o susretu sa Jelenom, koja trenutno vredno radi na novom albumu.

  • Ne smem zato što sam sebi zabranila, a ne zato što mi je neko drugi rekao. Ne volim da govorim o stvarima koje se nisu završile do kraja. Nikakvih svađa nije bilo – dodala je ona.

Podsetimo, Jelena Karleuša je 2016. godine trebalo da izbaci duet sa Ivanom Rašić, reperkom poznatijom kao Sajsi MC, međutim, zvanična verzija zajedničke pesme nikada nije ugledala svetlost dana, jer su njih dve oštro zaratile. Razlog njihove svađe je taj što je Ivana u istom periodu snimila i duet sa još jednom muzičkom zvezdom, Severinom, što je Karleušu izuzetno naljutilo, te je odlučila da odustane od njihove saradnje, pisali su domaći mediji.

Više detalja o Sajsi MC, njenom rođendanu, venčanju, ali i o Gagi Đoganiju, UkiQ, Boretu iz grupe "THCF" saznajte u novom "IDJHOT-u", koji se premijerno emituje na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati, a na IDJTV-u petkom u 18 sati.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz