Pretraži

SUSRET KOJI SVI ČEKAJU: Ivana i Tomović ulaze u rijaliti sa Tarom i Sha!?

Showbiz
0
Photo: Instagram/_ivv_ Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Sha i njegova devojka Tara Simov započeli su svoju vezu u prošloj sezoni rijalitija, kada je on javno prevario sada već bivšu ženu Ivanu Aleksić. Međutim, pojavile su se spekulacije da će Taru i Sha publika imati prilike da gleda i u novoj sezoni rijalitija.Kako prenose domaći mediji u toku su pregovori sa Ivanom, ali i rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem sa kojim se ona zbližila nakon javne prevare.

– Tara i Ša su nastavili vezu posle izlaska iz rijalitija, a njegova bivša žena uživa na moru s Vladimirom Tomovićem. Još uvek se nigde nisu svi sreli, pa produkcija planira da ih spoji u rijalitiju da bi unutra ispričali sve što im je na duši. Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikada ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija. Najveći uticaj na nju je imao Tomović, koji ju je ubeđivao da uđe, pa je sad na klackalici. Objasnio joj je da se više puta takmičio, da se odlično snašao, pa je rekao Ivani da treba da uđe što zbog sebe, što zbog toga što će da joj bude lakše jer bi on bio tu. Ispričao je da je narod voli jer je prevarena žena i da treba da iskoristi momenat, a još će i da zaradi – priča upućen izvor.

Međutim, tim povodom oglasila se i Tara Simov i istakla je da s tim ne bi imala nikakav problem.

  • Već sam pričala o tome da nemam problem da bilo koga pogledam u oči. Rekla sam da nisam kriva što je Nenad upropastio brak, tako da mi ne bi bio problem da o tome razgovaram s Ivanom. Svakako mislim da je najbolje da nas dve nemamo nikakav kontakt, ali tamo nećemo moći da se izbegavamo jer nam je mogućnost kretanja ograničena – rekla je kratko Tara za domaće medije.

     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz