Pretraži

SUSRET KENDAL DŽENER I SIROMAŠNE DEVOJČICE RASTUŽIO INTERNET: Zbog ovog poteza mnogi su OSUDILI slavnu manekenku (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kendalljenner

 


Nedelja mode u Parizu je aktuelna tema ovih dana, ali pored toga što su zvezde privlačile poglede svojim izgledom popularna mankenka je izazvala pažnju mnogih i svojim ponašanjem dok je šetala ulicama Pariza.

Naime, paparaci su zabeležili momenat kada je manekenka hodala ulicom i tom prilikom prošla pored žene koja je prosila sa svojim detetom, međutim, Kendal ih nije udostojila ni pogleda, a ovaj njen postupak izazvao je oštre komentare.

"Ovo je čudan svet", "Dve strane života", "Fotografija me mnogo rastužila", "Voleo bih kada bi bogati ljudi obratili pažnju na one kojima je pomoć istinski potrebna" samo su neki od komantara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Dženerin "hladan" prolazak pored ove siromašne devojčice izazvao je mnogobrojne polemike na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali kako je ružno i čak bezdušno od nje što nije stala da pomogne devojčici i njenoj majci, neki su čak komentarisali i momenat gde ona nije čak ni primetila tu devojčicu, dok su drugi komentarisli kako njie njena obaveza da pomaže bilo kome. 

 

@ellekkat #ellekkat #kendalljenner #Kaiagerber ♬ cardigan – Taylor Swift

 

Kendalino pojavljivanje uvek je praćeno gomilom paparaca i fanova, a manekenka je često u žiži javnosti često zboh svog luksuznog života koji sa fanovima deli na Instagramu. Manekenka je i u Parizu izdominmirala kao i uvek ali ovaj čin je rastužio mnoge. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz