Pretraži

SUPRUGE IH PODRŽAVAJU U SVEMU: Bore i Stefan iz THCF-a iskreno o porodici i privatnom životu, pa otkrili koja je omiljena pesma njihovih naslednica

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Popularni sastav THCF su specijalno za IDJ govorili o svojim planovima za koncert, kako uklapaju privatne i poslovne obaveze, ali da li imaju tremu. Veliki koncert koji uveliko spremaju biće održan 16. juna na Tašmajdanu.



Stefan i Bore su odgovarali na naša pitanja i tom prilikom otkrili i koja pesma im je broj jedan na listi najdražih.

– To bi možda moglo da bude nešto od starijih, "Opek'o sam se", "Snovi kao život stvarni" i, recimo, ova poslednja, "Ima ko sluša i gleda".

Njihov tempo u poslednje vreme je jako ubrzan, nalaze se usred priprema za koncert, privatnih obaveza, porodice, snimanja spotova, a opet uspevaju sve da stignu.

– Hoćeš iskren odgovor? To je toliko jak tempo zato što se i bavimo svime. Mi smo pokretači svake akcije, jurimo sponzore, organizujemo koncert na Tašu sami, imamo svoju firmu, toliko se angažujemo oko svega, plus porodične obaveze, pa spotovi koje snimamo svake dve nedelje. Ozbiljan obim posla koji zvuči previše samo dok nabrajam ovako. Ali, ne žalimo se, ja sve ovo što kažem, ne žalim se, previše sam ponosan na nas dvojicu što završavamo sami.

– To je iskustvo koje ćemo steći, a posle iskustva dolazi mudrost – dodao je Stefan.

Na pitanje da li vlada euforija s obzirom na to da se približava koncert, rekli su nam da pravo stanje euforije tek čekaju mesec dana pred koncert, a za taj dan čuvaju pravu kulminaciju pozitivnih emocija.

I Stefan i Bore imaju porodice koje ih podržavaju maksimalno, pa ovaj koncert neće proći bez njih. Otkrili su nam i koje pesme vole njihove devojčice.

– Mala je za spot "Mama kidam dalje" počela da plače, ja sam je pitao zašto, a ona kaže "tata je ljut". Zato što ja u tom spotu glumim besnog čoveka, pa je dete to doživelo kao stvarnost. Ona me nikad nije videla takvog – rekao je Stefan.

– Mila je još uvek mala, ona samo đuska kad čuje pesme, posebno joj se sviđa "Mama kidam dalje". Ona prepoznaje svakako, vidi da je to tata, ali svakako još je mala – dodao je Bore.

Poznato je i da je Stefanova supruga njegov stilista, a on nam je otkrio i kako se dogovaraju kada su boje u pitanju.

– Moja žena je moj stilista, ali ništa nam nije lakše (smeh), jer sve što mi hoćemo, ona kaže da je to mnogo dosadno. Ja volim svedeno, ona ipak misli da za spot mora da bude malo drugačije. Ona razume boje i bolje zna.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz