Pretraži

„Može da bude sa bilo kojom, zašto je odabrao nju?!“ Supruga slavnog glumca na meti surovih kritika zbog izgleda (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Slavni glumac Mark Volberg ovih dana posvećen je promociji filma „The Union“, a na jednoj od promocija pojavio se sa suprugom i njihovo četvoro dece, međutim, ovakvim reakcijama javnosti niko se nije nadao.

Njegova životna partnerka Rija Duram pleni lepotom i stilom, ali se često nalazi na meti kritika onih koji smatraju da je Mark Volberg „atraktivniji od svoje žene“.

Naime, akcioni junak Mark Volberg je u 52. godini u fantastičnoj formi, a više je nego primetno da redovno trenira, dok je njegova životna partnerka, koja se nekada bavila modelingom, danas ležernija na tom polju.

Foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Rija iza sebe ima četiri porođaja i pobornik je prirodne lepote što mnogi podržavaju, međutim, na društvenim mrežama neretko se mogu naći surovi komentari korisnika interneta koji ne propuštaju priliku da prokomentarišu njen jedva primetan „višak kilograma“ i celulit.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Može da bude sa bilo kojom, a on je sa njom, zbog čega?“, „Kakve bombe li se njemu nude?“, „Zar nema dovoljno novca da se reši ovog celulita?“, samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Uprkos kritikama, brak ovog poznatog para protiče sjajno, od 2009. godine, bez afera, praćen njegovom slavom i svim izazovima koje takva karijera donosi.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz