Pretraži

SUPRUGA KANJEA VESTA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Bjanka se zbog repera odrekla SVIH, prijatelji oštro osudili njeno ponašanje!

Showbiz
0
kanje vest
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je par nedavno boravio na odmoru Evropi, njihove fotografije obišle su svet brzinom svetlosti, a ono što se i ovog puta najviše komentarisalo je njihov stil.  Posebnu pažnju su privukli dok su provodili vreme u Italiji i Nemačkoj, dok je Bjanka oskudno odevena hodala gradom i zbog toga zauzela razne naslovne strane.



Sudeći prema fotografijama na internetu, Bjanka je doživela potpuni preobražaj u oblačenju otkako je u vezi, a sada već i u braku sa Kanjeom Vestom, a kako njeni prijatelji tvrde, osim stila, promenilo se i njeno ponašanje. 

Naime, kako pišu strani mediji, Bjankini prijatelji osudili su njeno ponašanje, koje se drastično promenilo otkako je u vezi sa Kanjeom, a kako se navodi, najviše su joj zamerili što ih je "totalno zaboravila i jedina sfera interesovanja joj je njen muž". Osim toga, ne dopada im se ni činjenica da svakog dana sve više želi da bude u centru pažnje, zbog čega ne prestaje sa svojim šokantnim ponašanjem.

Međutim, ako se vratimo unazad možemo samo da ustanovimo da je isti slučaj bio i sa Kim Kardašijan, gde je Kanje pokušao da utiče na njen celokupni vizuelni identitet, a takav slučaj sada je i sa Bjankom. 

A kako će se dalje njihov odnos razvijati i da li ća Bjanka uvideti svoje greške, ostaje da vidimo. 
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz