Pretraži

„SUMNJALO SE NA TUBERKULOZU“: Tara progovorila o agoniji kroz koju je prošla (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/iamttarra

Tara je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde redovno sa fanovima deli situacije iz privatnog života, a tako je bilo i ovog puta kada se mlada pevačica prisetila zdravstvenog problema sa kojim susrela, a zbog kojeg i sada ima posledice.



  • Nećete verovati šta mi se izdešavalo prethodnih mesec dana  – započela je ona video i tako zaintrigirala sve.

  • Otkako je počela korona, ja se nisam mnogo pazila i verovala sam da što više budem izložena virusu, to će mi imunitet biti jači. Međutim, imunitet mi je katastrofa i u tom periodu sam loše spavala, nisam jela dovoljno i jednog dana je počelo da me nešto boli u leđima. Mislila sam da sam se ukočila i otišla sam na masažu, gde me je žena stvarno jako izmasirala jer sam joj tako tražila – rekla je Tara i dodala da su tada stvari počele da se komplikuju:

Photo: Instagram/tarinefotke

Photo: Instagram/tarinefotke

 

  • Sutradan sam se probudila sa neizdrživim bolom, toliko me je bolelo sve da nisam mogla da udahnem. Moji roditelji su sve vreme sumnjali na uplau pluća i nekako me je mama nagovorila da odem u kovid ambulantu da se testiram i ispostavilo se da je test pozitivan – ispričala je pevačica.

Kako je dalje navela, u međuvremenu su je poslali u hitnu službu, na odeljenje pulmologije, gde su joj snimili pluća i uradili nekoliko skenera.

  • Našli su mi neku tečnost u plućima, nešto mi se izlilo na desnom plućnom krilu, zbog čega nisam mogla da dišem. Uradili su mi sve moguće analize, čak sam radila i test na HIV, a potom su mi špricem izvlačili tečnost iz pluća i taj uzorak poslali su na analize i sumnjalo se da imam tuberkulozu – poručila je Stojanovićeva i tako zabrinula svoje fanove.

Ipak, rezultati su pokazali da je nešto sasvim drugo u pitanju.

–  Na kraju se ispostavilo da je u pitanju posledica korone, što uopšte nije uobičajeno za ljude mojih godina. Dobila sam neke silne antibiotike i sada mi je mnogo bolje. Problem je što još uvek ne mogu da udahnem duboko, imam mali bol, ne mogu da treniram mnogo, ili da se previše krećem i forsiram – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz