Pretraži

„Ona je bezobrazna krava!“ Viktorija Bekam i Naomi Kembel razmenile brutalne uvrede, otkriveno šta je pozadina sukoba (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: XNY / StarMax / Profimedia Credit: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rivalstva među poznatim ličnostima česta su pojava, ali do sada nije bilo toliko poznato da se slavni supermodel Naomi Kembel i modna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam ne podnose. 

Kada je Viktorija 2013. održala modnu reviju svog brenda, Naomi ju je javno prozvala zbog toga što se na reviji pojavila samo jedna tamnoputa manekenka, a tada je, pored Viktorije, prozvala i druge brendove i optužila ih za rasizam u modnoj industriji, poput modne kuće Alexander McQueen i Mulberry.

Međutim, ni Viktorija nije imala lepe reči za manekenku, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak za 90ih kad je pevačica bila na vrhuncu slave s grupom Spice Girls. Na snimku je Viktorija prilikom jednog intervjua rekla da je Naomi „totalna ku*ka“ te izjavila: „Ja sam jedina koja to priznaje, ona je bezobrazna krava!“ 

@hmblvd #naomicampbell #90sfashion #victoriabeckham #celebritygossip #feud #adrianalima #fashion #90sfashion #funny #iconi #iconicmoments #britishhumour #supermodel #tyrabanks #celebrityinterview ♬ original sound – hmblvd

Inače, priča se da se ne podnose zbog incidenta koji se dogodio nakon jedne revije u Milanu, kada su se upoznale. Naomi je Viktoriju navodno pitala: „Zbog čega tebe zapravo zovu Posh?’“, spominjući njen nadimak u grupi koji znači „otmena“. Viktorija joj je navodno odgovorila: „A zašto za tebe kažu da si lepa?“ i tako je počela obostrana mržnja.

Naomi Kembl poznata je po svojoj dugogodišnjoj bogatoj karijeri zbog čega danas važi za jednu od najistaknutijih manekenki ikada u modnoj industriji. Međutim, poznata je i po skandalima, otrovnom jeziku i agresivnom temperamentu.
Tokom godina, ona je ulazila u nebrojne svađe sa koleginicama, a svima je dobro poznato dugogodišnja netrpeljivost koja vlada između nje i Tajre Benks. Upravo zbog Naominog karaktera, mnogi su sada nakon što je snimak isplivao, stali na stranu Viktorije Bekam, ističući da u tom trenutku kada se održavala sporna revija u industriji nije bilo mnogo tamnoputih manekenki, te je samim tim i izbor bio ograničen.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz