Pretraži

SUDAR DVA TITANA: Katarina Živković otkrila kako je protekao susret Kije i njenog prijatelja koji se druži sa Lunom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Taj susret je bio veoma zanimljiv budući da je frizer Ilija Pečenica dobar Kaćin drug, ali i Lunin sa kojom je Kockareva u lošim odnosima zbog svega što se desilo rijalitiju.



Kaća je specijalno za IDJTV otkrila kako je izgledao njihov susret.

– Sudar dva titana. Ja se stvarno ne bavim tim stvarima i sa Kristinom se družim. Izbegavamo da komentarišimo. To se ne tiče mene, a mislim i nje s obzirom na to da je prošlo dosta godina od tog famoznog rijalitija – rekla je Katarina, pa se dotakla opklade.

– Znam da su se nešto kladili i da je on izgubio opkladu. Moj drug Ilija ju je ubeđivao kako nju nigde nije pljuvao, ona je rekla da jeste, a on da nije. Na kraju sam ja došla i rekla "Ilija jesi, priznaj". Ona je našla neki skrinšot i tako smejali smo se Pečenici koji je morao da upadne onako obučen – objasnila je Živkovićeva.

Pogledajte novi "IDJHOT" i saznajte šta je Katarina rekla o daljim planovima za muziku, nastupima koji su otkazani, ali i o bivšima:

https://youtube.com/watch?v=vu68tuuyQp4%3Fstart%3D528

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz