Pretraži

SUD ODLUČIO: Severina izgubila starateljstvo nad sinom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Pevačica Severina Kojić je izgubila spor sa bivšim suprugom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, piše Index.hr.

——————– Sponsored ——————–

Sudija Opštinskog građanskog suda u Zagrebu je jutros donela privremenu meru kojom se odlučuje da dete od sada živi sa ocem Milanom, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

Severinin advokat Mate Matić, koji je bio prisutan na današnjem čitanju presude je potvrdio ovu vest. Na izricanju presude nisu bili ni Severina ni Popović.



Matić je dodao da odluka odmah stupa na snagu, odnosno da je žalba neće odložiti. To znači da bi Severina već danas trebalo da preda sina ocu, koji može da ga dovede i u Srbiju.

Inače, pevačicin advokat je pre dva dana podneo krivičnu prijavu zbog navodne povrede prava deteta. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi "Matija Gubec" koju dečak pohađa, kada je navodno bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme njen suprug Igor Kojić, dečak je bio istraumiran i preporuka lekara navodno je bila da ne ide u školu.

Severinini pravni zastupnici ovu odluku pokušaće da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog navodne povrede detetovih prava.

  • Zadovoljni smo s presudom iako još nije pravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere – rekao je Milanov advokat nakon ročišta, za 24sata.hr.

Severina će nakon ovoga sina viđati dva puta nedeljno, popodne, kao i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz