Pretraži

Sud odbio zahtev Britni Spirs

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Advokad pevačice, Semjuel Ingama, pre nekoliko meseci podneo je zahtev da se njenom ocu ukine starateljstvo nad Britni, a prema novim sudskim dokumentima koje je Vrhovni sud u Los Anđelesu podneo u sredu zahtev je odbijen



Prošle nedelje pop zvezda je u svom svedočenju iznela detalje iz života pod očevim starateljstvom, a ova odluka nije direktan odgovor na njeno svedočenje.  

Sud ne može doneti nikakvu presudu na osnovu Britninog svedočenja, jer pevačica nije podnela zahtev za ukidanje očevog konzervatorskog nadzora, prema pisanju stranih medija. 

Zahtev za ukidanje starateljstva Džejmsa Spirsa nad ćerkom i njenom celokupnom imovinom odbija se bez prethodnih uticaja, stoji u sudskim dokumentima.

Pevačicin advokat je još u novembru 2020. godine podneo zahtev za ukidanje starateljstva, Džejmsa Spirsa, nad ćerkom, navodeći da se njegov klijent ,,plaši svog oca" i da će ubuduće prestati da nastupa, ako i dalje njen otac bude zadužen za njenu karijeru.

Nova sudska dokumenta koja su doneta, su još jedna prepreka za Spirsovu, ali ne predstavlja ništa novo kada je u pitanju odbijanje suda na pevačicin zahtev. 

Podsetimo, Britni je prošle nedelje pred sudom iznela potresne detalje iz svog života pod očevom prismotrom.

  • Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla… Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena – rekla je Britni pred sudom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz