Pretraži

„STVAR JE PRINCIPA, POŠTOVANJA I ODGOVORNOSTI“: Emina otkrila detalje suđenja sa Mustafom

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Pevačica i njen bivši suprug svoju ljubav okončali su 2018. godine nakon 10 godina braka, međutim, razvod nije prošao glatko, te su bivši supružnici završili na sudu, jer Mustafa nije plaćao alimentaciju njihovoj deci.Međutim, on je nakon toga podneo kontratužbu i prema pisanjima turskih medija navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Pevačica je sada progovorila o tome i otkrila u kojoj fazi je taj spor sada:

  • Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – rekla je Emina, a potom priznala da turski mediji nikada nisu bili objektivni po pitanju njihovog spora.
Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

  • Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa – priznala je Jahovićeva za magazin "Story", a potom s eosvrnula na svoj emotivni status.

– Slobodu sam skoro upoznala i moram da priznam da nema cenu. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam još jedno malo mesto – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz