Pretraži

STROGA PRAVILA MET GALE: Kome je zabranjen dolazak, šta poznati jedu, ko ne sedi zajedno?

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/khloekardashian

Ovaj događaj je sasvim sigurno jedan od najiščekivanijih u svetu slavnih koji svi sa pažnjom isprate. Ove godine Met Gala će se održati 1. maja, a tema, koja se određuje svake godine i svi su dužni da je modnim kombinacijama ispoštuju, biće posvećena pokojnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.Crveni tepih Met Gale je mesto na kome mnoge zvezde zasijaju, ali mnoge i posrnu. Dok se neki trude da svojim stajlingom zasene, drugi se trude da se istaknu čudnim kombinacijama. 

Ipak, na ovaj događaj nije lako biti pozvan, a pozivnice šalje Ana Vintur, glavna urednica časopisa Vog. Zvanice su takođe u obavezi da se pridržavaju određenih pravila. 

1. Nema slikanja selfija

Upotreba mobilnih telefona u svrhu snimanja i slikanja samog događaja unutar muzeja nije dozvoljena. U sklopu organizacije su fotografi koji su tu da zabeleže sve bitne trenutke tokom večeri. Jedina osoba za koju se zna da je prekršila ovo pravilo je Kajli Džener koja je pre nekoliko godina napravila selfi u kupatilu sa brojnim poznatim ličnostima koji je postao mega popularan.

2. Ne mogu doći mlađi od 18 godina

Bez obzira na popularnost osobe, ukoliko neko nema 18 godina, ne može doći na Met Galu. Kao razlog je navedeno da ovaj događaj nije primeren za mlađe od 18 godina.

3. Nema pušenja unutra

S obzirom da se Met Gala održava u Met muzeju, postoje neka pravila ponašanja koja se moraju poštovati radi očuvanja umetničkih dela u muzeju i koja generalno važe i kada muzej normalno radi. Jedno od tih pravila je da je unutra zabranjeno pušenje. Poznati mogu zapaliti jedino u toaletu.

4. U hrani koja se poslužuje nema peršuna ni luka

U sklopu Met Gala održava se velika večera za zvezde. Meni je jednostavan, bez ekstravagantne hrane koju je teško jesti, kako se gosti ne bi uprljali. Neka hrana, ali i sastojci i začini su zabranjeni. Peršun ne sme biti deo jela jer postoji mogućnost da se zaglavi između zuba i to može izgledati jako loše na slikama. Uz njega, zabranjen je i luk zbog zadaha koji ostavlja u ustima.

5. Parovi ne sede zajedno

Organizatori vredno rade na rasporedu sedenja za stolovima na Met Gali i jednom napravljen raspored je nemoguće promeniti. Nema zamena ili traženja promene mesta. Jednom prilikom otkriveno je da parovi nikada ne sede zajedno. Poenta je da se novi ljudi upoznaju i da se druže, a ne da se vreme provodi sa osobom sa kojom je neko došao ili da se druže sa dugogodišnjim prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz