Pretraži

Bejbi bum na javnoj sceni: Ove poznate ličnosti su se ostvarile u ulozi roditelja u toku 2024.

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber/sofiarichie/vanessahudgens/leamichele

Ova godina je bila ispunjena posebnim trenucima za mnoge poznate ličnosti koje su uplovile u novo životno poglavlje i postale roditelji. Iz sveta filma, muzike i sporta, stižu dirljive vesti o dolasku beba koje su osvojile srca obožavalaca širom sveta.

Od slavnih parova koji su prvi put zakoračili u roditeljstvo, do onih koji su proširili svoje porodice, 2024. je donela niz srećnih trenutaka i nezaboravnih priča.

U ovom tekstu, osvrnućemo se na najzanimljivije priče o poznatim ličnostima koje su ove godine dobile svoje mališane, istražujući kako su se ove vesti odrazile na njihove karijere i privatni život.

Lea Mišel 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Michele (@leamichele)

Glumica je 25. avgusta podelila sa svojim pratiocima da je na svet donela devojčicu, što je inače Leino drugo dete sa suprugom Zendi Reičom.

Džastin i Hejli Biber

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Hejli Biber i Džastin dočekali su svog prvog sina, kojeg su nazvali Džek Bluz. Džastin, koji ima 30 godina, podelio je ovu radosnu vest na Instagramu 23. avgusta, napisavši „Dobrodošao kući“ uz fotografiju bebine nogice umotane u čaršaf.

Nejmar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Nejmar je 3. jula dočekao svoje treće dete, ćerku Helenu. Nejmar, koji već ima sina Davija Luka sa Karolinom Dantas i ćerku Mejvi sa Brunom Bjankardi, još uvek nije javno potvrdio identitet majke tek rođene Helene.

Vanesa Hadžins

Kako izvori govore, glumica poznatog tinejdžerskog filma “High School Musical“ se porodila trećeg jula i na svet donela svoje prvo dete.

Triša Pajtas

Triša i njen partner dočekali su drugu bebu 24. maja, a Triša je vrlo brzo potvrdila na svojim društvenim mrežama tada.

“Ponosna sam da objavim da se sigurno i srećno dogodio dolazak naše prelepe ćerke, Elvis Pajtas Hakmon“, napisala je ona.

Sofija Riči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

Influenserka je 24. maja na svet donela ćerku, a potom obavestila i pratioce o tome. “Najbolji dan u mom životu“, napisala je Ričijeva tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz