Pretraži

STOMAK U PRVOM PLANU: Tamara Milutinović pokazala kako uživa u trudničkim danima (FOTO) 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Tamara je, naime, u poodmakloj trudnoći i nosi devojčicu kojoj će, kako je nedavno otkrila pevačicina kuma, dati ime Emili, a buduća mama ne krije da uživa u trudničkim danima. 



Pevačica sa svojim fanovima putem društvenih mreža često deli fotografije iz svakodnevnog života, a sada je otkrila kako se provodi na odmoru, pa je sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u sunčanom danu i ispijanju kafe, dok je trudnički stomak u prvom planu. 

Foto: Instagram printscreen / tamaramilutinovic

Foto: Instagram printscreen / tamaramilutinovic

 

Podsećamo, Tamarina kuma Goga Gačić je za domaće medije nedavno otkrila koje ime je par odlučio da da naslednici.

Jedva čekamo dolazak devojčice, baš je skoro bila kuma do mene. Kažem joj čekamo princezu sa nestrpljenjem. Zvaće se Emili inače. Ima puno igračkica i stvari od moje ćerke, ma samo da nam je živa i zdrava i čekamo je – sa osmehom je ispričala Goga za "Grand", a Tamara je nedavno za domaće medije progovorila o trudnoći i otkrila kako se oseća.

Imam promene raspoloženja, ali to sve kratko traje, normalno je. Ja sam prestala da radim u četvrtom mesecu, imala sam puno zakazanih nastupa, kojii su bili daleko, rekli su mi doktori da nije pametno. Dosta sam radila, treba da uživam u ovom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji – rekla je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz