Pretraži

STIŽE PRINOVA: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol i ime bebe

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/andrijamilosevic_official

Andrija je radosne vesti – da će postati tata – podelio sa fanovima u oktorbru prethodne godine, kada je za medije potvrdio spekulacije da je Aleksandra već nekoliko meseci u drugom stanju i da očekuju prinovu.

Oni se nakon toga po pitanju trudnoće nisu puno oglašavali, pa su punih devet meseci od javnosti krili pol bebe. Ipak, sada su rešili da otkriju da li je u pitanju devojčica ili dečak, kao i ime deteta.

Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

 

‒ Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, sa kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše – ispričala je Aleksandra za magazin Story.

Andrija je potom odgvorio na pitanje da li ga više raduje što će dobiti sina, a ne ćerku.



‒ Ne pripadam tom redu, nego svom, i radost osećam podjednako intenzivno. Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek.

Par prinovu očekuje početkom marta, pa se uveliko pripremaju za ulogu roditelja, a kako već jednu deceniju i žive zajedno, ne sumnjamo da će se dobro snaći. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz