Pretraži

STIŽE NOVI ALBUM? Trevis Skot se nakon tragedije na festivalu vraća karijeri?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CThaGod

Pre incidenta Skot je radio na novom albumu "Utopia", čije je objavljivanje usled tragične nesreće obustavljeno. Ipak, izgleda da se izvođač ponovo vratio karijeri, jer, kako su primetili pojedini fanovi, on je na Instagram profilu promenio svoju biografiju na Instagramu i uključio "Utopiju".



Ostaje da se vidi da li ovo označava početak punopravnog izdavanja albuma i Trevisovo vraćanje karijeri. Izvođač je, inače, samo dan pre nastupa na festivalu objavio dva singla – "Escape Plan" i "Mafia", na kojem je radio sa kolegom reperom Džej Kolom.

Podsećamo, 5. novembra je na Trevisovom nastupu stotine ljudi bilo povređeno, dok je 10 osoba nastradalo u stampedu, među kojima je i devetogodišnji dečak Ezra Blaunt. Pre nekoliko dana utvrđeno je i da je uzro nesreće "kompresijska asfiksija", što znači da je žrtvama "disanje sprečeno spoljnim pritiskom na telo".

Zbog toga su Skot i organizatori festivala u Hjustonu dobili više stotina tužbi, a za koje bi izvođač trebalo da plati tri milijarde dolara odštete.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz