Pretraži

Od „Spice Girls“ do najveće modne ikone: Nakon Netflixovog hita o životu Dejvida Bekama, stiže i Viktorijin dokumentarac i – fanovi su oduševljeni!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

Viktorija Bekam već je ukrala šou u Netflixovoj dokumentarnoj seriji ‘Beckham’, posebno s viralnim trenutkom u kom je – doduše nakon Dejvidovih podsticaja – otkrila u kom automobilu je išla u školu i odgovorom da je u pitanju Rolls-Royce iznenadila sve.

Dokumentarna serija ‘Beckham’, objavljena prošle godine, postigla je veliki uspeh na Netflixu. Serija je prikazala sve o životu jednog od najpopularnijih fudbalera na svetu, Dejvida Bekama, u kojoj je, naravno, u fokusu bila i njegova veoma popularna porodica, a nominovana je za pet nagrada Emi, uključujući nominaciju za najbolju dokumentarnu seriju.

Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

S obzirom na takav uspeh i želju da obožavaoci širom sveta saznaju još više o Bekamovima, a posebno o Viktoriji i njenom, zaista zanimljivom životu, Viktorija će sada dobiti svoju doku-seriju.

U seriji će biti ispričana njena životna priča – od njenih ‘Spice Girls’ početaka pa sve do sada kada je ceo svet smatra modnom ikonom.

U najavi za vlastitu Netflix seriju Victorije Beckham sada piše: „Njeni ‘Posh Spice’ dani su možda iza nje, ali danas je Beckham na putu izgradnje modnog carstva – a sada obožavaoci mogu videti priču koja stoji iza toga.“ Uzbudljivo!

Nova serija fokusiraće se na Victoriju i njen modni i beauty biznis s ekskluzivnim pristupom njoj, njenoj porodici i onima koji su joj najbliži. Serija istražuje njeno vreme pod svetlima globalne pažnje. Sledeći dokumentarnu seriju supruga Davida Beckhama, koja opisuje njegov uspon do slave, nadolazeća dokumentarna serija pokazat će nam sve strane Posh Spice, a posebno način na koji usklađuje privatni i veoma uspešan poslovni život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz