Pretraži

Stiže nam ,,Snežana i sedam patuljaka“ u novom ruhu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Disney Cinema
Nakon što joj je Stiven Spilberg dao jednu od glavnih uloga u filmu "Priče sa zapadne strane", rimejku čuvenoj mjuzikla, Rejčel Zegler novo je ime na holivuskoj sceni. Iako film još nije ni objavljen, ona je već osigurala svoju sledeću veliku rolu, i to u igranoj verziji čuvenog Diznijevog klasika, "Snežana i sedam patuljaka".

Očekuje se da produkcija počne 2022. godine. Crtani film "Snežana i sedam patuljaka" prvi je dugometražni animirani film ikada snimljen. Baziran na bajci braće Grim, fiilm je objavljen 1938. godine i iako su mnogi predviđali da će Dizni zbog njega bankrotirati, zapravo mu je doneo ogromno bogatstvo.

Vremena su se otada mnogo promenila, te izvori kažu kako će se igrana verzija proširiti u odnosu na originalnu priču, a očekuje nas i nova muzika. Pesme za Snežanu i patuljke pisaće Bendž Pasek i Džastin Pol, duo koji je potpisao i "La La Land".

Igrana verzija ovog filma, ali ne u Dizni produkciji, snimljen je 2012. godine, sa Lili Kolins, Džulijom Roberts i Armijem Hamerom u glavnim ulogama.

Ćerka Kolumbijke i Poljaka, mlada glumica se već istakla u mjuziklima izvođenim u Nju Džersiju odakle potiče.

Reditelj „Snežane i sedam patuljaka“ Mark Veb, poznat po režiji filmova o Spajdermenu, impresioniran je vokalnim sposobnostima Rejčel Zegler.

Odabir glumice meleskinje je još jedna potvrda novog smera Diznijevih studija koji su ranije bili na meti kritika zbog navodnih optužbi da favoriziraju bele glavne likove, prenosi L.A. Times.

“Mulan” iz 2020. godine i “Aladin” iz 2019. snimljeni takođe u igranim verzijama nakon uspeha crtanih prethodnika, bili su Diznijevi iskoraci prema različitosti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz