Pretraži

STIGAO JE TREJLER ZA FILM O RASTINOM ŽIVOTU! Istinita priča koja pomera granice i vodi publiku kroz rolerkoster emocija uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Promo


U najtežim životnim trenucima u kojima se našao, Rasta je shvatio neprocenjivu vrednost slobode, ali i našao inspiraciju i kreativnost da piše pesme, koje je rediteljski dvojac, Danilo Bećković i Andrijana Stojković pretočio u film, kakav naša publika još nije videla.



Po scenariju Dimitrija Vojnova, u produkciji je Balkaton d.o.o. i u distribuciji Taramount filma, film „3211“ premijerno će biti prikazan u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

 

Karte za obe premijerne projekcije već su u prodaji, požurite i obezbedite ih na vreme!

Sjajnih sedam novih pesama kao i igrani deo filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo.

Foto: Promo

Foto: Promo

 

 O procesu stvaranja filma, Stefan Đurić Rasta je rekao:

– "3211" nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom. Uzbuđenje dragih fanova tokom čitavog procesa stvaranja filma su me motivisali da dam najbolje od sebe. Ispunili su društvene mreže porukama ohrabrenja, podelili svoje očekivanja i sa mnom delili svoje misli. Sve to me je podsetilo koliko je važno stvarati nešto što ima smisla i što se povezuje sa ljudima.  Kako se bliži premijera filma, ne mogu da dočekam trenutak kada ću sa vama stati ispred velikog platna i zajedno proživeti sve emocije i trenutke koje film nosi. To je naš zajednički trenutak, trenutak koji pripada svima koji su verovali u ovu priču od samog početka – rekao je Rasta. 

Film “3211” je istinita priča o uspešnom muzičaru Stefanu Đuriću koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.

"3211" je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film "3211" prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta. 

Specifičnost filma “3211” je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211. 

Film “3211” na redovne repertoare naših bioskopa stiže 21. septembra.

Do kraja distribucije filma, album "3211" neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz