Pretraži

STIGAO I DO HOLIVUDA: Američki tabloidi pišu da Luka Jović ide u zatvor (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/lukajovic

Naime, fudbaler se oglasio i istakao da nije bio upoznat sa pravilima karantina, ali su mediji ubrzo pronašli dokument o obaveznoj izolaciji koji je Jović potpisao.

Nakon španskih medija, ova priča je stigla i do jednog od najpoznatijih američkih tabloida "TMZ"-a koji je preneo da Joviću preti kazna zatvora zbog kršenja obaveznog karantina. "Fudbaleru Luki Joviću preti zatvorska kazna zbog napuštanja izolacije… kako bi video devojku manekenku" glasi naslov na sajtu ovog medija, a u tekstu se navodi sledeće:

  • Luka Jović, napadač Real Madrida, izašao je iz karantina prošle nedelje kako bi video svoju devojku manekenku, i sada zvaničnici zemlje kažu da mu preti zatvorska kazna zbog ovog nesmotrenog poteza. Joviću i njegovim saigračima je rečeno da ostanu u izolaciji u Španiji dve nedelje, nakon pozitivnog nalaza jednog košarkaša Real Madrida. Ali, Jović je napustio karantin kako bi odleteo nazad u Srbiju i proveo vreme s trudnom devojkom Sofijom Milošević. Zvaničnici su 'poludeli' jer se nije pravilno izolovao.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So happy to share with you that we are going to have a baby🤰🏼🥰Love you ❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Mar 20, 2020 at 10:46am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz