Pretraži

STAVIO JE MOJU RUKU NA… Nove teške optužbe za silovanje protiv fotografa Kim Kardašijan i Viktorijinih anđela (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Modnu zajednicu od nedavno potresa skandal u čijem centru su poznati fotografi Markus Hajd i Timur Emek. Nakon godina ćutnje devojke koje su pozirale za njih su odlučile da progovore o seksualnom zlostavljanju koje su doživele tokom fotografijsanja.

——————– Sponsored ——————–

Između ostalog, Markus je radio sa Kim Kardašijan, Kanjeom Vestom i Arijanom Grande, dok je Timur snimao za Victoria's Secret, GQ i Vog.

Prva koje je istupila bila je manekenka Sanaja Neš koja je objavila poruke koje je preko Instagrama razmenjivala sa Hajdom koji je tražio da joj pošalje gole fotogragije u zamenu za besplatno snimanje. Njegovo opravdanje je bilo da ako ne vidi kako ona izgleda gola, ne zna da li se isplati da troši vreme na fotografisanje. Kada je ona to odbila, tražio joj je 2.000 dolara za snimanje, a kada je shvatio da ih neće dobiti, odgovorio joj je da će onda jednostavno da nastavi da radi sa slavnima.

Nakon ovoga su se oglasile i Kim Kardašijan i Arijana Grande koja je devojkama poručila da ne treba da rade sa fotografima sa kojima im je neprijatno da sarađuju.Nakon što je Neš objavila poruke, Hajd joj je odgovorio da se "napuši debelog ku***", a potom obrisao svoj profil na Instagramu.

Nakon ovog skandala, Instagram profil Diet Prada je razotkrio još jednog fotografa koji je koristio svoj položaj za zlostavljanje manekenki. Naime, Timur Emek je snimao Viktorijine anđele, a prema nekim navodima, agencije nisu bile sklone da ga angažuju baš zbog njegovog ponašanja prema drugim devojkama.

  • Snimio je tri fotografije nakon čega mi je povukao majicu na dola. Vratila sam je nazad nervozno. Tada je povukao drugu bretelu i snimio još fotki dok mi se videla dojka. Počela sam da smišljam kako da odem. Odjednom je zgrabio moju ruku i stavio je na svoj penis, potpuno podignut. 'Vidiš šta si uradila', rekao je. 'Šta ćemo da uradimo povodm toga?' Odmaknuo se i skinuo pantalone, zgrabio mi je opet ruku i stavio je na svoj penis. Povukla sam se i rekla da imam dečka, a on me je opet zgrabio. Činilo se da to traje godinama – opisala je model Hejli Bauman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Timur Emek, you may as well delete your account now lol. The New York-based Turkish photographer who has shot for @victoriassecret , is the latest to join the ranks of sleazy, clout-abusing celeb/supermodel male photographers who feel entitled to women's bodies. Along with the forced crotch-grabbing account from @byhaleybowman , Emek also offered "help" in the industry to @lizamarieju in exchange for "some fun". His response when asked to clarify? "I am a man… think about it :-)". 🤢🤢🤢. The photographer also went as far as lying to Turkish model @deniiztekiin in June 2017, telling her that her agency at the time had already approved a topless shoot, which of course didn't actually happen as he had already been on their agency blacklist of photographers. It's a relief to know that there are agencies out there that refuse to be complicit and hopefully more will step it up, but for every model with an agency, there are dozens of girls who are navigating independent modeling work on their own. The stories on the rest of the slides are unfortunately all too familiar. #TimesUp for these shitty men. • #model #instagrammodel #timuremek #photographer #model #supermodel #celebrity #predator #creep #victoriassecret #runway #vsfashionshow #modelingagency #alessandraambrosio #candaceswanepoel #vsangel #romeestrijd #clout #lame #womensrights #power #liar #dietprada

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on Jul 23, 2019 at 1:05pm PDT

Timur se sam javio manekenki Džuliji Francina i ponudio joj snimanje, a kad ga je pitala zašto, odgovorio je:

– Sviđa mi se tvoje telo, a i želim malo zabave. 

Kad je pitala kakve zabave, odgovorio je: "Ja sam muškarac, razmisli o tome."

Nakon što su ove priče objavljene javile su se i mnoge druge devojke koje su rešila da izađu u javnost sa svojim pričama gde tvrde da su ih ovi fotografi silovali i seksualno uznemiravali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz