Pretraži

„STAVI VETO NA NJU“: Nataša pokušala da nagovori Relju da primeni novo pravilo zbog jedne takmičarke

News
0
Foto: IDJTV

Vanja dolazi iz Novog Sada, student je psihologije, ali ističe da joj je muzika prva ljubav, kao i da tekstove piše ceo život. Muziku i psihologiju je spojila kroz ljubavne pesme koje proizilaze iz težih emocija.



Mlada pevačica je istakla da bi najviše volela da sarađuje sa svojom sugrađankom, novosadskom Barbikom – Natašom Bekvalac.

Nataša kao IDJ coach, mislim da bih plakala od sreće kad bih bila u njenom timu. Ja Natašu jako volim, ona je moja novosađanka. Bila sam na njenom koncertu 2020. godine i sad ne mogu da verujem da ću ja biti neko ko će da izvodi nešto pred njom, pogotovu svoju pesmu.

Vanja je pred coach-eve izašla sa svojom autorskom pesmom, a u toku izvođenja je najviše privukla pažnju upravo Nataši koja je sve vreme tokom njenog nastupa pokušavala da nagovori Relju da iskoristi svoj veto, s obzirom na to da je on jedini koji još ima pravo na njega.

 – Stavi veto na nju. Relja, Relja, stavi veto. Hajde, svi su već dali.

Nakon njenog nastupa, Nataša je prva dala svoj komentar.

Uplašila si se malo. Nema razloga, prvo što sam primetila, sem lepote i stila, je da imaš predivan kontakt sa publikom čime malo ko može da se pohvali. Slatka si i fina, ali i slatke i fine devojke imaju stav. 

Vanja je otkrila da je ovu pesmu napisala nakon raskida jedne duge veze. Relja se našalio da se Nataša u potpunosti poistovećuje sa njom, a potom je dao i svoj sud.

Ono što je dobra stvar jeste što ti kao autor ovde već nudiš nama dosta sa čim možemo da radimo. Mislim da kao autor nudiš dovoljno prostora da se sa tobom radi na upotpunjavanju tvog talenta. Lepa si, lepo se ponašaš, pristojna si, kul si, dobro igraš.

Vodeće regionalno muzičko takmičenje možete pratiti live na IDJVideos.TV Youtube kanalu.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News