Pretraži

„STARTOVAO ME JE U LIFTU“: Tanja o ljubavnom životu i neprijatnosti koju je doživela

Showbiz
0
TANJA SAVIC
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Što se tiče njenog emotivnog satusa, pevačica je i dalje ostala misterizona, ali je se sada prisetila jednog detalja koji ju je šokirao nedavno.



– Moram da vam priznam, prvi put u mojoj karijeri se desilo da me momak startovao u liftu. Meni je to toliko bilo smešno. Bila sam u šoku. Ulazimo u lift, ja onako dnevna varijanta sa šeširićem. I on meni kaže "jesi ti Tanja Savić?" Ja kao "jesam". On meni "ti si stvarno divna ja tebe pratim, bla, bla…" Ja kao, "pa to je divno". Izlazim iz lifta i on kreće da izlazi i kao meni "hoćeš da mi daš broj, odveo bih te na večeru." Ja u šoku jer mi se tako nešto desilo i zamalo da mu dam broj mog menadžera. Pošto ko god da mi traži broj uvek je oko svirke i krenem da mu dam broj menadžera. Nisam znala šta ću pa sam mu rekla da mi piše na Instagramu – otkrila je Tanja za TelegrafJETSET.

Inače, celo leto pevačica je posvetila nastupima, što joj, kako kaže, teško pada, jer je već mesec dana bolesna.

– Brzo se zamaram. Mesec i po dana vučem prehladu. Nije korona, ali očigledno da nešto u vazduhu postoji što utiče jako loše na nas, a ovi virusi danas su katastrofa. Deci je na moru bilo prelepo, ja sam dva dana sa njima provela na plaži, sve ostalo u sobi. Spavala, odmarala, na infuzije išla po bolnicama i klinikama – poručila je Savićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz