Pretraži

„STALNO SE ČUJEMO“: Dara Bubamara otkrila da joj sve više joj prija društvo bivšeg muža

Showbiz
0
Photo: Instagram/darabubamara_official

Poznato je da ima prijateljski odnos sa bivšim mužem Milanom Kesićem, pa su nedavno zajedno sa sinom išli i na zajedničko putovanje.



Kako kaže, porodična okupljanja joj sve više prijaju:

U principu su mi se želje ostvarile. Ambiciozna sam, uvek želim bolje, više, ali generalno sam srećna, ostvarena, sve sam uradila što se tiče karijere, imam sina, tako da želim samo zdravlje – rekla je Dara i dodala:

– Milan i ja smo u predivnim odnosima, gledamo se kao porodica, poštujemo se i cenimo, držimo se. Ljudima je to čudno, jer svi kad se razvedu nešto se svađaju, nisu u dobrim odnosima, a mi savršeno funkcionišemo. Meni je on najbolji prijatelj, čujemo se ujutru, popodne, uveče… Sad su u Barseloni, ja sam bila kod njih, kad se vrate idemo zajedno u Dubai, uživamo – navela je Bubamara, a onda otkrila kakva je situacija na njenom ljubavnom životu:

Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina – tvrdi pevačica.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz