Pretraži

„Šta žena poput nje radi sa ovakvim muškarcem?!“ Tim Barton na stubu srama zbog ophođenja prema Moniki Beluči – zbog jednog poteza uvrede pljušte sa svih strana! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što su prošle godine potvrdili romansu, Monika Beluči i Tim Barton ne prestaju da privlače pažnju javnosti.

Poznati par Monika Beluči i Tim Barton stigli su u Pariz kako bi promovisali njegov novi film „Beetlejuicea“, koji predstavlja nastavak istoimenog ostvarenja iz 1988. godine.

Glumica se ispred hotela u kom su odseli pojavila u crnoj kombinaciji, a autifit u istoj boji odabrao je i njen partner, međutim, pored savršeno uparenih stajlinga, pažnju javnosti privukao je i jedan detalj koji je mnogima zasmetao.

Naime, par boravi u čuvenom hotelu „Ritz“, a pro ulasku u hotel nastao je snimak na kom se vidi kako, dok koračaju, Tim drži ruku na Monikinim leđima, dok se ona „bori“ da ponese dve, po svemu sudeći, poprilično teške torbe.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Ovaj detalj privukao je pažnju mnogih koji nisu mogli, a da ne prokomentarišu ovaj „nedžentlmenski“ potez.

„Zašto on ne nosi torbe?“, „Umesto da joj pomogne da nosi torbu, odlučio je da je drži oko struka. Evo pravog džentlmena(!)“, „Monika, šta žena poput tebe radi s ovim muškarcem?!“, „Maniri i klasa ne mogu da se kupe novcem“, „Da li da ja ponesem ove torbe umesto njega?“ , „Zašto joj ne pomogne“, „Mogu ja da nosim svoje torbe, 21.vek je, ali ovo nije u redu“, samo su neki od komentara koji su brzinom svetlosti preplavili društvene mreže.

Monika, koju mnogi hvale nakon ovog snimka, imala je i ranije slične situacije poput one na aerodromu u Grčkoj kada je takođe sama nosila svoje torbe, dok Barton nije prvi put na meti kritika zbog nedžentlmenskog stava prema glumici – nekima je ranije upalo u oči da joj je „naredio“ kako da pozira na crvenom tepihu.

Podsećamo, veza Monike i Tima Bartona je od početka na udaru oprečnih komentara, pa dok jedni tvrde da je „njoj potreban atraktivniji muškarac“, drugi komentarišu da je „on prava zvezda“, dok je ona „samo prosečna glumica“.

Ipak, čini se da par ne mari za komentare, a svoju vezu opisuju kao punu ljubavi.

Ako sam sa njim, to je pre svega zato što me njegova duša dotiče. Štaviše, kada mi je ponudio ključnu ulogu u svom sledećem filmu, odmah sam pristala jer sam sa njim, osim ljubavi, htela da podelim i radno iskustvo“, rekla je nedavno Monika za Marie Claire, povodom svoje uloge u Bartonovom novom ostvarenju „Beetlejuice 2“.

Poznati par prvi put se pojavio 2023. godine u Rimu na premijeri filma „Diabolik Chi Sei“ gde ona igra glavnu ulogu, a Monika je te godina za francusko izdanje Elle magazina potvrdila romansu:

„Ono što mogu reći… Drago mi je da sam upoznala čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu… Znam čoveka, volim ga, a sad idem da upoznam i njega kao redatelja, počinje još jedna avantura“.

Monika i Tim prvi put su se upoznali pre 17 godina, ali kažu da su počeli da se zabavljaju nakon što su se sreli na Filmskom festivalu u Lionu, u oktobru 2023. Vest o njihovoj romansi pojavila se u februaru, kada je Paris Match napisao da se par „nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Kanu 2006. ali da su se 16 godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili“.

Barton iz prethodnog braka sa glumicom Helenom Bonam Karter ima dvoje dece – ćerku Nel i sina Bilija, dok Beluči iz braka sa Vensanom Kaselom ima ćerke – Devu i Leoni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz