Pretraži

ŠTA SE KRIJE IZA NUMERE ,,TIŠINA“ ? Albino za IDJTV progovorio o sukobu sa Klincem

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, njih dvojica su sarađivali na numeri ,,Tišina", a nakon nekog vremena, ta ista numera, koja je u rekordnom roku došla do skoro milion slušanja na Youtube-u, sa te iste platforme je i obrisana, a javnost nikada nije saznala razlog. 

Nas je zanimalo šta Stjepan ima da kaže povodom ovoga, a iako je prvobitno nije želeo da otkrije da je bilo nekih razmirica, kasnije nam se otvorio i rekao delić priče.  • Samo nam se više nije sviđala pesma i skapirali smo da ne mogu dva genijalca da budu na jednom mestu. Preveliki je ego, i njegov i moj. Tako da su i neki privatni problemčići bili tu. Sad smo kul, jer se ne družimo – započeo je on, pa rešio da ipak potvrdi da se sukob desio. 

  • Imali smo ga naravno. Nije to bio baš sukob, ali ajde da nazovemo to nesuglasicama, kao i svi. Dva brata se druže i vole, pa se posvađaju. Klinac je burazer. Često je imao trip, kao i generalno mi umetnici koji sazrevamo, pa nam nešto nije toliko dobro koliko je bilo u nekom ranijem momentu. Ta pesma je nastala u momentu, na brzinu, poklopilo se sve top, ali svaka pesma nađe svoj put. Možda je sada  skinuta sa jutjuba, a možda ćemo za tri godine da snimimo spot za tu pesmu i da je izbacimo ponovo. Nema tu nikakvog pravila. Tako da je trenutna situacija kakva jeste i ne treba se previše zalaziti u to. On ima svoje projekte ja svoje, svako ima svoje obaveze – rekao je on, pa otkrio da li vidi sebe da ponovo sarađuje sa Čarkićem. 

  • Pa ne znam. Trenutno ne znam. Svako ima svoje projekte, a prvo bih voleo da popijemo kafu, mislim da dalje od toga trenutno ni on ni ja ne vidimo – bio je jasan Albino, te ovim potvrdio da između izvođača trenutno postoji jak razdor. 

Ispod pomenute numere, koju je aploudovao njihov fan sa svog nezvaničnog profila, nalaze se komentari koji malo bliže objašnjavaju šta se zapravo desilo između njih. 

  • Ne znam zašto je klinac obrisao tu pesmu kada je prebrutalna – glasio je jedan komentar, dok je drugi fan odgovorio. 

  • Klinac nikada nije platio Albinu za ovu pesmu i njegov tekst i bit, zato su se posvađali i pohlepni Klinac kojem su pare važnije od svega, je izbrisao pesmu – stoji u komentarima na Youtube-u. 

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz