Pretraži

„ŠTA MU SE DESILO?“: MC Stojan na meti kritika zbog ovog nastupa, a evo šta on kaže na to (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instgaram/mc_stojan

Naime, izvođač je poznat po svojoj dobroj energiji, te da gotovo svaki put fanovima na nastupu priredi neko iznenađenje, poput onog kada je u toku izvođenja svojih pesama ujedno radio i sklekove.Međutim, on je, prema pisanju korisnika platforme Tiktok, ovog puta "zakazao", zbog čega su mu uputili kritike.

Kad poredim nastupe od ranije, pre je bio toliko energičan i zabavan, šta se desilo sad? – upitali su se oni, a pojedini su stali u njegovu odbranu navodeći da on "ima 40 godina", te da ne može kao ranije da "iznese nastup".

Ti snimci stigli su i do MC Stojana, koji je rešio da objasni publici zbog čega se takve stvari ponekad dešavaju svima, pa i najboljima:

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

 

Omatorio sam možda. A možda sam mnogo zaradio do sada u svojoj karijeri koja traje uspešno već 12 godina. A možda sam bio i samo umoran – napisao je on.

Svakako, MC Stojan važi za jednog od najpopularnijih izvođača na domaćoj sceni, a pored toga, njegovi hitovi imaju milionske preglede na Jutjubu, što dokazuje da i nakon pune decenije karijere i dalje je vrlo uspešan u svom poslu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz