Pretraži

„Šta je ona ikada učinila za tvoju karijeru?“: Poznati glumac upozorio Bena Afleka, plaši se da će se njegov prijatelj vratiti porocima zbog Džej Lo

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek uspeh
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji prijatelj Bena Afleka, glumac Met Dejmon, je od samog početka upozoravao glumca na Dženifer Lopez, a u jednom trenutku mu je dao i važan savet.

Glasine o razvodu poznatog para ne jenjavaju, a novi navodi o odnosu Lopezove i Afleka iznenađuju fanove iz dana u dan. Naime, njih dvoje su već neko vreme jedna od omiljenih tema medija, i to od momenta kada su se pojavili navodi o njihovom razvodu.

Premda ni jedno od njih dvoje nije potvrdilo ove navode, mnogobrojne činjenice upućuju na to da je vezi Bena i Dženifer po drugi put došao kraj.

Naime, od priča o njihovim svađama, informaciji da prodaju vilu u kojoj su živeli, kao i fotografija na kojima se vide bez vereničkog prstenja holivudski tračevi ne jenjavaju kada je reč o ovom paru, a sada je jedan izvor blizak Afleku otkrio šta glumčev najbolji prijatelj, Met Dejmon, misli o njegovom odnosu sa Dženifer.

Naime Aflek i Dejmon su dugogodišnji prijatelji, a kako njih dvojica uvek iskreno govore jedan drugom šta misle, tako je, prema navodima izvora, bilo i kada je u pitanju Dženifer.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Met Dejmon je upozoravao Bena Afleka da se njegova veza sa Dženifer Lopez neće dobro završiti i to još ranije, kada je par obnovio romansu, 2021. godine, dve decenije nakon prvog raskida.

On je očajnički želeo da spreči Afleka da se ponovo okrene alkoholu, s obzirom na njegovu lošu istoriju sa zavisnošću, za koju su mnogi komentarisali da se vratila. Dejmon je savetovao prijatelja da se usmeri na posao kako ne bi izgubio iz vida svoje profesionalne ciljeve usled navodnih previranja u braku.

„Met je bio tu da pomogne Afleku nakon prvog raskida sa Džej Lo i imao je osećaj da će se to ponoviti“, kaže izvor, pa dodaje:

„Kada su se stvari pogoršale, Met je rekao Benu da podržava svaki njegov izbor, ali želi da on uspori i fokusira se na svoj posao. Ben je proveo toliko vremena fokusirajući se na projekte Džej Lo baš kao i kada su prvi put bili u vezi. Rekao je Benu: ‘Šta je ona ikada učinila za tvoju karijeru?’ „, dodao je, pa istakao:

„Met je jedini pravi prijatelj kog Ben ima. Nije mu dopustio da se vrati alkoholu i pratio ga je kako bi se uverio u to“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz