Pretraži

SRUŠILA INTERNET: Dženifer Lopez bez ičega na sebi najavila novu numeru (VIDEO 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Danas je pop zvezda Dženifer Lopez zaintrigirala javnost i svoje pratioce, te u rekordnom roku privukla pažnju svih ovim vrućim postom.

Na video snimku je Lopezova prikazana na nizu fotografija koje je Mert Alas snimio, a gde je ona pozirala potpuno naga, dok se u pozadini čuje njena nova pesma nazvana "Ujutro".



Ne pokazujući ništa na koži, Lopezova se odlučuje za prirodan izgled: svežu šminku u kombinaciji sa mokrim i talasastim haljinama. Lopez je ovim najavila numeru nizom hashtagova, uključujući #InTheMorning, #MorningFace, #TurkeiEgg i #NevMusic, te se osvrnula i na ekipu koja je učestvovala u fotkanju i snimanju. 

Ovaj najnoviji Instagram post nije jedini put da se zvezda u poslednje vreme razmeće ozbiljno seksi modnim fotografijama.

Samo prošle nedelje, zvezda je stupila na scenu dodele AMAS-a (američkih muzičkih nagrada) za zavodljivo izvođenje svoje dve hit saradnje sa kolumbijskim pevačem Malumom, "Pa Ti" i "Loneli". Za performans, Lopez se pojavila u samo prozirnoj, izrezanoj crnoj odeći dizajnera LaKuan Smita.

Kao i tada, pevačica je i ovaj put pobrojala samo komplimente od strane fanova, ali i kolega, koji su se ispod tizera za novu pesmu samo nizali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz