Pretraži

SRCE MI JE SLOMLJENO: Dženifer Lopez otkrila sve o odlaganju venčanja sa Aleksom Rodrigezom

Showbiz
0
Photo: Instagram/arod

Uprkos tome što se osećala "slomljeno" zbog odlaganja venčanja, 50-godišnjakinja je rekla da je optimistična jer njihov veliki dan "može biti bolji" iako su se nadali da će konačno da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

Dženifer je u jednoj emisiji rekla da trenutno ništa ne planiraju, jer "niko ne zna" šta će se dogoditi sa Covidom-19.

  • Treba samo da sačekati i pogledati kako se sve ovo odigrava .. Malo sam slomljena jer smo imali velike planove, ali ja sam takva, znate šta? Bog ima veći plan, pa jednostavno moramo sačekati i videti – rekla je latino diva.


Pevačica je planirala da se odmori nakon što je nastupila na Super Bovlu i snimila svoju seriju "World of Dance", a venčanje je bilo među mnogim planovima za ovo leto.

  • Možda će biti bolje. Moram da verujem da će tako i biti – dodala je.

Aleks je ranije otkrio da su smislili nekoliko ideja o tome kada i kako se svadba može odvijati nakon što se stvari vrate u normalu.

  • Imali smo sastanak na Zoom-u. Imamo tri ili četiri opcije kako će to izgledati. Obično kada isplanirate godinu, bilo u smislu zakazivanja ili finansija, nikada ne pomislite da će se ovako završiti. Dakle, moramo da razmišljamo proaktivno  – rekao je on za "Entertainment Tonight".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz