Pretraži

Sraman potez Tejlor Svift zgrozio javnost: Svet šokiran postupkom pevačice, čak i najverniji fanovi tvrde da je preterala! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Tejlor Svift na sinoćnoj dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu još jednom je osvojila nagradu za album godine, i time postala prva osoba u istoriji kojoj je četvrti put pripalo to priznanje.

Ipak, istorijski uspeh zasenio je njen neočekivani potez koji je neprijatno iznenadio čak i njene najvernije fanove.

Naime, Tejlor je nagrada Gremi pripala zahvaljujući albumu Midnights iz 2022, a pevačica se, više nego euforična, popela na binu gde ju je dočekala Selin Dion, čije je pojavljivanje jedan je od najistaknutijih momenata sa ceremonije.

Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Međutim, uprkos tome što joj nagradu uručuje jedna od najvećih muzičkih ikona današnjice, koja je isto priznanje dobila pre 27 godina, fanovi su uočili da dobitnica priznanja nije ni obratila pažnju na legendarnu koleginicu, ne uputivši joj čak ni pogled, već se brzo okrenula kako bi sa saradnicima proslavila veliki uspeh.

Ipak, Svift i Selin Dion srele su se kasnije u bekstejdžu, pa je zabeležen njihov daleko srdačniji susret, međutim, to nije umirilo kritike već se protumačilo i kao način da se „ispegla“ situacija.

Tejlor se zbog ovog nesmotrenog poteza našla na meti najoštrijih kritika.

„Ali zanemariti ikonu, koja se bori sa toliko problema?“, „Branila sam Tejlor, ali ovo ne mogu da odbranim. Uopšte ne primećuje Selin“, „Tejlor nije uvažila legendu Selin Dion na dodeli Gremija, ali je dovukla Lanu del Rej na binu? Sramno“, „Tejlor ne uvažava Selin i onda joj OTIMA Gremija… Zatvor“, samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

Inače, pojavljivanje Selin Dion oduševilo je javnost, imajući u vidu činjenicu da se slavna pevačica već dugo ne pojavljuje u javnosti, odnosna nakon što je 2022. otkrila da boluje od sindroma „ukočene osobe“ i od tada traje njena velika borba.

– Kad kažem da sam srećna što sam ovde, stvarno to mislim od srca – rekla je pevačica koja je nosila svetlu haljinu, tamnosmeđi kaput i svetlucavu ogrlicu.

– Oni koji su bili dovoljno blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada Gremija nikada ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i živote ljudi širom sveta – dodala je Dion.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz