Pretraži

„SRAM VAS BILO“: Saška Veselinov se našla na meti kritika, pa otkrila od koje bolesti boluje (FOTO)

Showbiz
0
Instagram/printscreen/Saška Veselinov

Supruga Đorđa Đokovića je navela kako je izgubila čak 21 kilograma i kako se ona i njen suprug već godinu dana hrane vegetarijanski.



Nakon ove Saškine objave, mogli su se pročitati brojni komentari, od kojih je dosta njih iskritikovalo bivšu manekenku.

Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijanski ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormoni – bila je jedna od konstatacija pratilaca.

Sašku je čini se ovo pitanje izrevoltiralo pa je odlučila da podeli malo poznatu činjenicu o njoj, tj otkrila je da pati od jedne bolesti koja joj je dijagnostikovana nakon porođaja.

Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevicu osećaj za sramotu…Jednoj ženi, majci koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak kao i uticati na niz psiholoških problema koje mogu da nastanu – napisala je ona i objasnila šta ju je nagnalo da potraži pomoć lekara.

Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode. Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš VI kap koja je prelila čašu. SRAM VAS BILO – bila je oštra Saška.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz