Pretraži

SPOT JE SAČINJEN IZ PRIVATNIH SNIMAKA: Corona je objavio letnji hit sa albuma „23“! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/corona_gethoven

U pitanju je numera "Pop Ikona" koja se nalazi na njegovom albumu "23" i ujedno predstavlja 14. numeru sa ovog projekta.

Kako je i sam istakao ovo je malo drugačiji zvuk nego što inače radi, ali je ovom pesmom definitivno napravio hit leta. Takođe, još jedna zanimljivost kada je ova pesma u pitanju jeste ta da je reper spot bazirao na BTS njegovih gostovanja, nastupa i nekih situacija iz privatnog života, pa mnoge poznate ličnosti možemo videti u spotu. Pored toga, koristio je i popularni filter sa društvenih mreža.



– Leto je zvanično počelo 14. bengerom sa albuma “23”! Uživajte uz ovaj najsvežiji vibe na ovim ludim temperaturama! “Pop Ikona” je napolju! Hvala braći i sestrama koje su ovaj spot učinili ovakvim! Ogromna ljubav za sve ljude – istakao je reper.

Kada se sve sabere i uzme u obzir da je za dosadašnjih 13. spotova sa ovog albuma dobijao samo pohvale i da su fanovi saglasni da je Corona jedan od najtalentovanijih umetnika na ovim prostorima, nema sumnje da će i ova numera postati apsolutni hit.

Novu pesmu "Pop Ikona" možete poslušati na KDM jutjub kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz