Pretraži

„SPOJILA SU SE DVA MORA“: Anastasija Ićurup o detaljima svoje veze sa reperom Seksijem

Showbiz
0
IDJ

Anastasija Ićurup je u razgovoru za IDJ pričala o svojim planovima za budućnost, pesmama, ali i ljubavi.Mlada pevačica tek treba da gradi karijeru, ali ispred sebe već ima važne projekte kojima želi da se posveti, u planu je da do leta izbaci prvi deo albuma, četiri ili pet pesama, još uvek nije sigurna koliko.

– Povukla sam se da pronađem sebe i da malo odrastem, da tačno znam šta hoću, šta osećam, koja je muzika za mene. Hoću da poradim na sebi, da sve bude na visokom nivou. Spremamo album, radimo na velikom projektu, ali još uvek nije pravi trenutak da otkrivam nešto više.

Fanove zanima i njen ljubavni život, naročito veza sa Seksijem, o kojoj Anastasija nije želela mnogo da priča, ali je ipak otkrila neki detalj.

– Ja nisam bila za javnu vezu, ali Relja je to želeo, pa smo odlučili kada su nas jednom pozvali na neki intervju. Pojavili smo se zajedno i na jednoj reviji i tako smo objavili zvanično. 

A da li je postojala doza rizika i straha kada su objavili svoju vezu, s obzirom da su oboje popularni i zašto za sebe kažu da su "spojila dva mora", saznajte u videu ispod:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz